She is clothed in strength and dignity, and she laughs without fear of the future

Hello there,

thanks for dropping by,

I’m Mey and you can call me Mey,

I live happily with everyone around me, I love my parents and my sisters, my church community, my colleague, my business partner, my boss, my friends, and everybody i met in my life.. yeah i’m an easily pleased person!

I was born in Jakarta, 1990. Raised in Catholic family by Catholic parents, choose Catholic school for schooling and Catholic church for serving Him. My education background is all about accounting, banking and financial area, and currently I’m doing my best on getting my CFA designation. I really wish to continue my study to PhD degree in the future. 

People’s first impression when they saw me for the first time will always be the same : I’M JUTEK! of course it’s beyond my control, i’d really wish that i don’t have to be shown in public with jutek face, but this is my default face and however hard i’m trying to smile and laugh people will always define my face as jutek face.

I love reading soooo muchh (Enid Blyton was my childhood hero and Sidney Sheldon was my Teenager hero). You just need less than one day to spent with me to know that i really a talkative girl with lots of things to talk about, from the newest hot gossip, politic issue, trending topics and headline news, social media and sports. I love to watch sport very much, especially football and badminton. 

I really love to make friends with everyone and this is one of the reason why i create this blog! you can comment anything in this blog, but please don’t hurt other people 🙂

so this is it, my blog, journal about my life! 

At the end it’s not the years in your life that counts, its the life in the years! never give up and never turn back, for HE already said that

“I am with You always, to the very end of the age” – Matt 28:20

IMG_7925

With love,

Mey


70 Comment(s)

  1. Chelle Handojo

    April 12, 2014 at 4:20 AM

    enid blyton is my childhood hero, jk rowling and agatha christie are my teenage dream ahahahahaa
    udah lama ga blogwalking (bahkan blog sendiri aja ga bener2 diurus), akhirnya maen2 juga XD
    p.s. gue juga pengen punya anak kembar!! tapi pengennya cowok, somehow suka (dan pengen) banget ntar kalo punya anak anaknya cowok gitu :’)
    p.p.s. but I too have to pray to God to send me the good man first to be their father lololol!!!

    Like



    • Clarissa Mey

      April 12, 2014 at 4:30 AM

      Lol sama2 naksir anak kembar yah, yuk kita berburu brg pria yg pny turunan kembar chel! Haha
      Gw jg kl boleh pgn pny anak cowo n cewe sih, tp kl hrz pilih 1 gw merasa lbh butuh anak cewe.. :p
      Gw blm mw doa minta calon suami skrg soalny blm siapp XD ntr kl dikasih beneran mlh gw sia2in hahaha

      Like



  2. kelanalana

    May 5, 2014 at 6:40 PM

    Ga ngerti bahasa asing aq mei

    Like



  3. kelanalana

    May 7, 2014 at 6:47 PM

    Uda di translate,bijaksana banget tulisan nya.banyak hal yg bisa aku pelajari dari tentang kamu

    Like



  4. bligum

    June 18, 2014 at 2:35 AM

    hallo mampir ya gue, salam kenal..

    Like



  5. pak'e_ipul

    July 6, 2014 at 6:41 PM

    halaman “about me” nya bagus dan lumayan komplit..
    walaupun nggak paham bahasa Inggris tp saya suka kalimatnya..Believe that
    everything happens with a
    reason…””

    Like



  6. Mas Djie

    August 15, 2014 at 9:27 AM

    Hai, salam kenal aja yaa

    Like



  7. Bams Triwoko

    August 20, 2014 at 2:16 PM

    Hi Mey… glad to connect and interact with you.
    Thanks for dropping by my blog and following… 🙂
    Greeting from Jogjakarta… cheers… !!

    Like



  8. bhellabhello

    August 29, 2014 at 10:40 PM

    Haii Mey! Thaaanks a bunch sudah mampir ke blog aku. salam kenaaaaaal and keep on blogging 😉

    Like



  9. Rahmat_98

    September 4, 2014 at 5:32 AM

    Hi, I just looked over your blog – interesting indeed! I’ll be doing some reading here frequently, Mey…. Salam hangat dari bumi Cikarang 😀

    Like



  10. Firsty Chrysant

    September 10, 2014 at 9:32 AM

    Halo Mey… salam kenal yaaa… Makasih udah main-main ke tamanku ya… 🙂

    Like



  11. winnymarch

    September 13, 2014 at 4:40 PM

    U d jakarta juga ya Mei? kpn2 jalan kita

    Like



  12. Bibi Titi Teliti

    September 26, 2014 at 5:28 AM

    Halo Mey 🙂
    Ngabsen dulu disini yaaah 🙂

    Aku juga penggemar berat Sidney Sheldon lhoooo 🙂
    Novel Sidney Sheldon favoritku itu Tell Me Your Dreams, yang tentang multiple personality disorder…udah puluhan kali dibaca tapi masih belum bosen2 juga lhoooo 🙂

    Like



    • Clarissa Mey

      September 26, 2014 at 5:39 AM

      Haloo teh Erry, makasih ya uda mampir 🙂
      Wah aku jg suka bngt yg tell me your dreams, ada Ashley Peterson, Antoinette Prescott and Alette Peters.. Endingnya kaget bngt tnyta papanya Ashley si mister Peterson org jahat 😱😭
      Berarti kita sama2 tertarik multiple disorder ini yah hehe

      Like



  13. lovelyristin

    September 30, 2014 at 11:08 PM

    Hi mey, akhirnya aku mendarat kesini, tak kenal maka tak sayang, jd wajib mendarat kesini dung hehe… Udh lama mau bw tp msh harus kejar2an sama apa coba hihihihi.. Maklum ya mey sok sibuk emak rempong satu ini hehehe… Semoga lewat blog ini kita bs saling berkunjung yaa… Saling berbagi crt, pengalaman yg seru2… Nice to meet you, mey! 🙂

    Like



    • Clarissa Mey

      October 1, 2014 at 2:08 AM

      hai kak! enaknya dipanggil apa yah ? heheheh
      seneng deh dpt tambahan temen blog sekece dirimu 🙂 semoga kita bs saling menginspirasi lewat blog yah, dan nice to meet you too ^^
      kamu lebih hebat donk, udah punya anak masi sempet BW dan nulis2 cerita bagus di blog hehehe

      Like



  14. Martina Nofra Panai

    October 7, 2014 at 5:31 AM

    Wow keinginan kita sama…
    wanna have baby twin..

    n lagi cari cowok yang punya keturunan kembar hahahaha

    #Salam kenal mbak..

    Like



  15. Okti D.

    October 24, 2014 at 2:34 AM

    Salam kenal Mey… 🙂

    Like



  16. Clara Ingewati

    October 28, 2014 at 1:10 PM

    salam persahabatan dari bandung

    Like



  17. Man from Venus

    November 3, 2014 at 11:35 PM

    Hai salam kenal yaa.. Salam persahabatan dari Venus.. ^^

    Like



  18. Info Menarik

    November 5, 2014 at 10:41 AM

    salam kenal dan salam persahabatan … 🙂

    Like



  19. Mario

    December 2, 2014 at 1:38 PM

    I really love to make friends with everyone and this is one of the reason why i…
    write a comment here huwahaha
    Dan, salam kenal 😀

    Like



  20. Kiki :)

    December 24, 2014 at 12:23 AM

    Shalom

    Hello Mey,, 🙂
    Salam kenal,,, blognya bagus nih sangat informatif, by the way suka traveler backpacker juga ya ?

    Dilihat-lihat dari tulisannya sepertinya orangnya merupakan pribadi yang menyenangkan nih

    Salam

    Like



    • Mey Clarissa

      January 5, 2015 at 2:18 PM

      halo Kiki, salam kenal juga 🙂

      iya suka juga traveling backpacker seru, tapi ga terlalu sering traveling kok karna waktu terbatas dan ga banyak teman yg suka backpacking hehe

      makasih ya udah mampir dan baca2 blog, nanti aku main kesana 🙂

      Like



  21. Pingback: Fri-Sat-Sun. | Christa Bercerita

  22. Pingback: [Kopdar] Blogger Kece | danikurniawan

  23. Imanuel Suluh

    March 14, 2015 at 10:59 PM

    Halo Mey, salam kenal ya 🙂

    Like



  24. Melthanos

    September 14, 2015 at 3:41 AM

    Hi, kalo mau gabung / nyumbang utk baksos gimana caranya? Ada syarat? Saya bener2 mau banget ikutan.

    Please kontak saya via email.
    Melthanos@yahoo.com

    Like



  25. Rosifine

    April 2, 2016 at 9:43 PM

    Hello, Mey. I’m Rosifine.
    Nice to meet u. May I ask u some info about the charity things? Coz we r going to do some charity activities, but we lack of some info. Maybe u have some ideas to tell me about your precious experience about that. And from where I can contact u? U can send me your WA/Line id if u have through the email. Tq.

    Like



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Every day has a story to tell. And this is ours

Love, Food, Travel, Diary. All in one.

i do the journey

the journey before and after saying "i do"

Si Nyonya Nyablak's Blog

Full-time blogger, part-time housewife, husband lover who lives to express, not to impress..

Life begins at 30...

by Arman Tjandrawidjaja

Keep Calm & Read My Stories

-stories of my life-

My Life My Adventure :)

All about my life, my daily life, little Crazy things! Hope make you all fun.. :p

Merry Go Round

Two Places that Connected by the Earth

melittlestory

laugh as much as you breathe & love as much as you live

A Secret Life of Mey

She is clothed in strength and dignity, and she laughs without fear of the future

Passionfruit in Kiwiland

Daily ramblings of a three point o decade journey.

Crossing Borders

Life in a suitcase..

shinta story

eat, play, work, pray... and sleep!

it's my point of view

kumpulan cerita dari hati, mata dan pikiran si mamah

When Samosir Meets Krones

There's Laugh... There's Joy... There's Love... There's Life...

ice cream with chocolate

Story about ice cream and chocolate

Joeyz14

A Little Bit Closer To the End

%d bloggers like this: